Anna Wintour orvos fia a kórházban kapta el a koronavírust

2020. április 09.
Ritkán enged bepillantást a Vogue amerikai főszerkesztője magánéletébe. Ám a koronavírus-járvány miatt ezúttal kivételt tett Anna Wintour, és beszámolt fia állapotáról, aki orvosként vette ki – és gyógyulása után veszi ki majd ismét – a részét a járvány elleni küzdelemből.

A Vouge közösségi oldalára posztolták azt a videót, amelynek az Egy közös fenyegetés címet adták. Ebben a magazin legendás főszerkesztője, Anna Wintour számolt be arról, hogy fia, az orvosként dolgozó Charles Shaffer is elkapta a betegséget, miközben koronavírusos betegeket gyógyított.


A fiam orvos. Eléggé rosszul érzi magát, és önkéntes karanténban van otthon. Ám amint lehetséges lesz, és az állapota is megengedi, visszatér a kórháza intenzív osztályára” – mondta a 70 éves Wintour.

View this post on Instagram

“Tom [Ford] and I are not doctors, but there is so much help that is needed, especially as small businesses and workers around this country suffer devastating economic consequences,” Anna Wintour says, adding: “The fashion industry has been hit hard. I have been speaking to so many American designers and others in the community who fear that they won’t make their payroll or have had their orders returned, stores closed, who fear that their businesses and their livelihoods may not survive what we’re going through. The fund we’ve created is intended to help them and the talented people they work with.” Tap the link in our bio to learn more about the #CVFFACommonThread fund and to donate if you can.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

„Büszke vagyok rá, és hálás minden egészségügyi dolgozónak, az első vonalban dolgozóknak, nővéreknek és orvosoknak, mindenkinek, aki azért harcol, hogy lassuljon a vírus terjedése, és megmentse az életeket.”

Shaffer felesége, Elizabeth Shaffer és két lányuk, a hároméves Caroline és az egyéves Ella Rose izolációban van – derült ki az asszony Instagram-oldaláról.

Anna Wintournak volt férjével, David Shafferrel még egy gyermeke született fián kívül, a 32 éves Bee Shaffer.

A főszerkesztő felhívta rá a figyelmet, hogy rengeteg tervezővel és divatcéggel beszélt a koronavírus-járvány kitörése óta, és mindenki nagyon fél, hogy az üzlete és megélhetősége nem éli túl a pandémiát. „Az alapítvány, amit létrehoztunk, ezeket a tehetséges embereket szeretné támogatni. A kihívás, amivel szembe kell néznünk, hatalmas. Az alapítvány, reméljük, egy lépés a helyes irányba.”

Olvastad már?

Forrás: People
Fotó: Getty Images