Egy Nanushka ruhán vesztek össze a Kardashian-nővérek

2020. október 12.
Ismét hatalmas perpatvar kerekedett a Kardashian-lányok háza táján. A veszekedés kis híján verekedésbe fordult, és a két legfiatalabb testvér megfogadta, hogy soha többé nem beszélnek egymással.

Csütörtökön kitört a balhé a Kardashian-házban, és egyenesen odáig fajultak a dolgok, hogy Kimnek biztonsági őröket kellett hívnia húgai viselkedése miatt. Kendall azzal vádolta meg húgát, Kylie-t, hogy az nyakához szorította magas sarkúját a kis híján fizikai harcba fordult veszekedésük során. A legfiatalabb testvér állítása szerint azért cselekedett így, mert nővére megpofozta őt.

A vita azért robbant ki, mert Kylie felvette azt a szexi Nanushka ruhát a Palms Springs-i családi kiruccanásukra, amit Kendall szeretett volna viselni. Amikor a modell észrevette, hogy húga az ő outfitjében jelent meg, káromkodások közepette kiabálni kezdett vele, és édesanyja fiatal párjával, a harminckilenc éves Corey Gamble-lel, aki sikertelenül próbálta megállítani Kendallt.

Kris, Kim, Khloé és Kourtney éppen hazafelé tartottak autójukkal, amikor tudomást szereztek a veszekedésről. Kim utasította sofőrjét, hogy azonnal menjenek oda, hogy meg tudják keresni őket. A történtek után Khloé azt nyilatkozta, hogy az egész sztori őrültségnek hangzik, ők pedig nem is tudták, hogy mi történik, csak a kiabálást hallották. Amikor Kim autója leállt, egy producer odaszaladt, és azt mondta neki, hogy veszekedő húgai elmentek egy másik autóval. „Meg kell találnunk őket” – mondta az aggódó tekintetű Kourtney. Kendall egyszer csak bemászott az őket kereső testvéreinek autójába, és kijelentette, hogy soha többé nem akar beszélni Kylie-val.

nanushka--ruha-kardashian

A két nővér harca az egész családnak nehéz pillanatokat okozott, különösen Kris Jennernek, akinek már egy korábbi epizódban végig kellett néznie, ahogy lányai, Kim, Kourtney és Khloé egymásnak estek. Akkor Kourtney azt mondta édesanyjának, hogy a hasonló veszekedések természetesnek számítanak a családjukban, mert ha valaki szembemegy azzal, amit a többiek tesznek, akkor támadni fogják őt.

A kirándulás nagyon jól kezdődött, Khloén látszott, hogy erőfeszítéseket tesz azért, hogy sikerüljön kibékülnie Kourney-val, és mindketten jól tudják érezni magukat. A Kardashian-nővérek este együtt indultak el egy drag show-ra. A hangulat akkor kezdett fokozódni, amikor Kendall észrevette, hogy Kylie abba a Kourtney-tól kölcsönzött szexi ruhába öltözött, amit ő akart felvenni.

A modell végül nem tartott testvéreivel az előadásra, helyette inkább Kylie autójában maradt, hogy szundítson egyet. Kérte, hogy vigyék haza Beverly Hillsbe, de Kylie közölte vele, hogy nem fogja átszelni miatta a várost. A nővérek szóváltása heves veszekedésbe fordult, mire Kendall felhívta Kourtney-t. A három nővére nem tudta, hogy mi történik, de amikor meghallották, hogy a modell kiabál, és Kylie testvére nyakához szorítja magas sarkúját, Kim rájuk hívta a biztonsági szolgálatot.

Kylie később elismerte, hogy az egész egy nagy félreértés volt, és a dolgok nagyon kicsúsztak a kezei közül. „Fogalmam sincs, hogyan tudnám ezt elfelejteni” – mondta később Kendall, aki megsértve és megalázva érzi magát a történtek miatt.

Forrás: Daily Mail
Fotó: Getty Images

Olvass tovább!