Robbie Williams Covid-témájú karácsonyi dallal menti meg az ünnepet

2020. november 23.
Robbie Williams elhatározta, hogy nem hagyja, hogy a koronavírus-járvány teljesen tönkretegye az idei karácsonyi szezont, és Can’t Stop Christmas címmel Covid-témájú karácsonyi dalt írt, hogy ezzel javítson az ünnepek hangulatán.

Bárhogy is alakuljon a helyzet, bármennyire is legyenek szigorúak a lezárások, Robbie Williams ígéri, hogy a karácsony nem marad el idén sem. A Take That korábbi tagja koronavírus témájú ünnepi dalt szerzett, amelyben száncsengő helyett a távolságtartásról énekel, ám ez nem is annyira szörnyű, mint amilyennek hangzik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)

„A Mikulás a szánján ül, de idén nem jön két méteren belül” – viccelődik Robbie Williams a Can’t Stop Christmas egyik versszakában, és azt sem hagyja ki, hogy idén zoknit és kézfertőtlenítőt kér az online vásárlóknak idén a nagyszakállú Télapótól. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)

Robbie Williams bevallotta, hogy a családját már szinte az őrületbe kergette a karanténban az unalom és a frusztráció, ezért is született ez a karácsonyi nóta. Az énekes Instagram-oldalán is közzétette a Can’t Stop Christmast, ám hivatalosan a tavalyi, toplisták élére törő ünnepi albumának egy idei, különleges kiadásán jelenik majd meg, amelynek címe: The Christmas Present

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images