Robbie Williams és felesége szétköltözésénél nincs most viccesebb

2020. március 23.
Robbie Williams különköltözött feleségétől, Ayda Fieldtől, aki minderről vicces videókat oszt meg az Instagramján. De mindenki megnyugodhat, a páros továbbra is szereti egymást.

A sztárpár kapcsolata továbbra is stabil, a szétválásuk oka nem más, minthogy az énekes nemrég jött haza Ausztráliából, ahol tartózkodása alatt már nagyban dúlt a koronavírus-járvány. És bár Williams nem érzi magát betegnek, inkább biztosra ment: az énekes egy időre kiköltözött a Los Angeles-i családi otthonukból, ahol feleségével négy gyereküket nevelik, és ahol egyébként velük él anyósa is, Field édesanyja.

Valószínűleg egyikük sem örül a különválásnak, a helyzetet azonban – Field Instagram-posztjai szerint – elég humorosan tudják kezelni.

 

View this post on Instagram

 

A Social Distancing Love Story ❤ #socialdistancing #selfquarantine #modernlove @robbiewilliams

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Mar 15, 2020 at 10:48pm PDT

Igaz, hogy Robbie Williams nem mehet be a kaliforniai otthonukba, a találkozásokat – ha tisztes távolságból is, de – így is megoldják. Itt például egy konkrét Rómeó és Júlia-jelenetet játszottak el, amint az énekes a kertből, a hálószobájuk erkélye alól beszélgetett feleségével.

 

View this post on Instagram

 

Love in the garden…from a distance ❤ #selfquarantine #socialdistancing #keepingitreal AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Mar 17, 2020 at 4:01pm PDT

Egy másik nap aztán a kertjükben szerveztek rendhagyó randit.

A sztárok is önkéntes karanténba vonultak

Természetesen nem Robbie Williams az egyedüli híresség, aki a járvány miatt el-, vagy éppen bezárkózott. Néhány nappal ezelőtt Lady Gaga beszélt arról, hogy a vírus miatt nem láthatja a szüleit és a nagymamáját, Kim Kardashian és Kanye West legidősebb gyereke, North West pedig egy konkrét babaházkarantént is épített.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images