Új képek kerültek elő Iszak Eszter és Gyurta Dani titkos esküvőjéről

2022. október 04.
Iszak Eszter megható új képeket posztolt idén júliusban tartott esküvőjéről, sőt, még néhány izgalmas részletet is elárult esküvői tortájukról.

Idén júliusban titkos esküvőn mondta ki az igent Iszak Eszter és Gyurta Dániel a Biri településén található Le Til kúriában. Az influenszer most gazdag képgalériát osztott meg a lagziról Instagram-oldalán: láthatjuk a virágkapu előtt vonuló boldog párt, az ünneplő tömeget, a romantikus dekorációt és a házasok megható első táncát is.

iszak-eszter-gyurta-daniel-titkos-eskuvo-kepek

Iszak Eszti egy másik posztot is megosztott, ami már kifejezetten a tortáról szólt. Ebben azt írja: „Az esküvő kapcsán kevés dologról volt annyira konkrét elképzelésem, mint a helyszínről és tortáról. Tudtam, hogy geometrikus formákat szeretnék, egy kis extrával, de azt is tudtam, hogy kevés cukrászda lesz, aki ezt meg tudja valósítani úgy, ahogy azt szeretném” – kezdi, majd hozzáteszi, a végül elkészült esküvői tortája fantasztikus lett, és bár az esküvő hevében ő maga nem igazán evett belőle, előtte a kóstoláson már érezhette a csodás ízeket.

A második poszt galériájában a torta felszeletelését megörökítő kép mellett a pazar ünnepi desszertkínálat és egy elég megható hitvesi csók is látható.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!