Zac Efron sokkolóan eltorzította testét új szerepe kedvéért

2022. október 26.
Felismerhetetlen lett Zac Efron, aki legújabb filmjében Kevin von Erich birkózót formálja meg. A látványos izmokon túl még bizarr frizurára is váltott.

Megszokott, szálkás teste helyett tömör, dagadó izmokkal fotózták le a 35 éves Zac Efront. A High School Musical sztárja Kevin Von Erich birkózót alakítja a The Iron Claw című filmben, a szerep kedvéért pedig láthatóan drámai átalakuláson ment keresztül.

zac-efron-izom-atalakulas-kevin-von-erich-birkozo

A jó adag barnítóba mártott Zac Efron tényleg birkózó alkatú lett: ez főleg felsőtestén látszik, ami kifejezetten vaskos lett a nagy volumenű kötött izomtól. Új testalkatát egy meglehetősen bizarr új frizurával is megspékelte – a színész von Erich ikonikus bilifrizuráját viseli a forgatásról kiszivárgott képeken. A képeket a Daily Mail cikkében tudod megnézni.

Bár Efron mindig is kisportolt, izmos testalkatnak örvendett, nagyon látványos, hogy milyen drasztikus átalakulásra volt hajlandó a szerep kedvéért. A közösségi médiában sokakat sokkolt a változás, de legalább ugyanannyian dicsérték is a színész elhivatottságát. Zac Efron külseje már korábban is az érdeklődés középpontjába került, mikor plasztikai műtétet kiáltottak arca változását látva – később kiderült, hogy a színész arcán egészségügyi okokból, egy korábbi balesete miatt kellett beavatkozásokat végezni.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!