Szabó Győzőről és Oroszlán Szonjáról azt hiszik a rajongók, az életben is egy párt alkotnak

2022. november 07.
Oroszlán Szonjának és Szabó Győzőnek már a szeme sem rebben, amikor valaki azt gondolja, egy pár alkotnak a kamerákon kívül is. Kémiájuk erős baráti kötelékükből ered, emiatt ugyanott tudták folytatni, ahol egykor abbahagyták.

Szabó Győző és Oroszlán Szonja párosa 20 év után tért vissza régi karaktereik – Brigi és Brúnó – bőrébe, hogy még több párkapcsolati helyzettel megbirkózzanak – továbbra is hétköznap esténként, 19.30-tól a VIASAT3 csatornán.

brigi-bruno-sorozat

A sorozathoz kapcsolódóan most készült egy olyan videó, ami a Komikus jelenetek egy házasságból című sorozat kulisszatitkaiba enged betekintést, például abba, hogy melyek voltak a legextrémebb nézői visszajelzések. Szonja nemrég kapott egy hajmeresztő üzenetet, amiben valaki számonkérte azért, hogy hogy képzeli, hogy kikezd egy házas férfivel, Szabó Győzővel. Bármilyen hihetetlen, még 2022-ben is vannak olyan nézők, akik a valóságot és a fikciós alkotásokat összekeverik, éppen úgy, mint amikor néhány évtizede Isaura kiszabadítására gyűjtöttek az emberek. 

Fotó: VIASAT3 / Labancz Viktória

Ezt már olvastad?