Kiakadtak a rajongók: Mariah Carey csak eltátogta híres karácsonyi slágerét – videó

2022. november 25.
Teljesen kiakadtak a rajongók Mariah Carey hálaadásnapi fellépésére, amin az énekesnő láthatólag csak tátog híres slágerére.

Az ünnepi időszakban valószínűleg rengetegszer meghallgatjuk majd Mariah Carey All I Want For Christmas is You című legendás slágerét, de úgy tűnik, az énekesnőnek már nincs igazán kedve újra elénekelni…

A rajongói teljesen kiakadtak egy friss felvételen, amin Mariah Carey a Macy hálaadásnapi parádéján énekel, pontosabban csak tátog híres slágerére, méghozzá elég béna módon. A videón jól látszik, ahogy a vörös nagyesélyibe öltözött énekesnő teátrálisan tátog a dalra, ami közben felvételről szól.

Előfordul persze, hogy a technikai körülmények vagy az énekes állapota valamiért nem engedik meg az élő fellépést, és egy sláger playbackről megy, ez tehát önmagában még nem probléma, itt azonban valahogy tényleg elég komikus lett az összhatás. A felvételen ráadásul sokszor látjuk közelről Mariah Carey arcát, ami szintén nem segít benne, hogy elhiggyük, tényleg ő énekel. A rajongók azt is nehezményezték, hogy az énekesnő csak áll és erőtlenül mozgatja száját a slágerre, mintha tényleg semmi kedve nem lenne előadni a dalt.

Forrás: DailyStar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!