Liptai Claudia nem szívesen emlékszik a születésnapjaira

2022. november 28.
„Egyáltalán nem volt ünneplés, akkor nagyon nem olyan volt az életem” – mondta Liptai Claudia fiatalkori születésnapjaira emlékezve.

Liptai Claudia már többször is őszintén beszélt traumatikus gyerek- és fiatalkoráról: nehéz körülmények között, nélkülözésben éltek, szenvedélybeteg édesapja pedig rendszeresen bántalmazta édesanyját. Ezek után nem is meglepő, hogy a műsorvezető életének első fele nem az ünneplésről szólt.

liptai-claudia

Liptai Claudia nemrégiben az Édes Kettes című műsorban férjével, a cukrászként dolgozó Pataki Ádámmal a jeles születésnapokról beszélgetett. Az ünneplés kapcsán Liptai elmondta, hogy nála nem volt nagy buli az ominózus 18. születésnap alkalmával, sőt, még egy jó darabig nem:

„Egyáltalán nem volt ünneplés, akkor nagyon nem olyan volt az életem” – emlékezett Liptai Claudia. A műsorvezető hozzátette, a 20. születésnapja is hasonlóan telt el, épp ezért ő a 30. és 40. évei betöltésétől „jegyzi” a születésnapokat. Utóbbiak kapcsán megjegyezte, szerencsére ezek jó bulik voltak – az előbbit a Várban ünnepelte, a 40. születésnapját pedig a Városligetben tartotta sok jó barát és kolléga társaságában.

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!