Liptai Claudia és lánya együtt vonult a kifutón

2022. október 12.
A 16 éves Pankáról lehetett tudni, hogy modellkedik, most azonban rendhagyó módon édesanyja, Liptai Claudia is végigvonult a kifutón.

Liptai Claudia az őszi Posta-rendezvények szokásos háziasszonyaként vonult végig a kifutón Zoób Kati divatbemutatóján, lánya, Panka pedig egy korabeli postáskisasszony-ruhát mutatott be. Claudia egy csoda szép, aranyszínű hosszú ruhát viselt, amihez egy látványos övet is húzott – ezzel hangsúlyozva karcsú derekát és nőies dekoltázsát. Az anya-lánya páros mindkét tagja gyönyörűen nézett ki a rendezvényen, és bár Panka a hivatásos modell, Liptai Claudia is egészen profin vonult. A csodaszép párosról készült képeket Claudia Instagram-oldalán lehet megnézni.

liptai-claudia

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly egyetlen közös gyermeke, Panka idén ünnepelte a 16. születésnapját. Panka korábban komoly sikereket ért el a sportaerobikban, az utóbbi időben pedig a modellkedésben is kipróbálta magát.

Nem titok, hogy imádjuk, amikor anya-lánya párosok együtt pózolnak – nemrégiben például Heidi és Leni Klum is közös fehérneműs kampányt készített.

Fotó: Marie Claire Archív

Olvass tovább!