Meghalt Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél színésznője

2022. december 06.
71 éves korában, rákbetegségben elhunyt Kirstie Alley színésznő, a Nicsak, ki beszél filmek ikonikus sztárja.

„Szomorúsággal tudatjuk, hogy fantasztikus, bátor és szerető édesanyák elveszítette a rákbetegséggel való küzdelmet, bár a betegséget csak nem rég fedezték fel a testében” – írják Kirstie Alley gyerekei a színésznő Instagramján.

kirstie-alley-gyasz-halal

A gyászhírt közlő posztban azt írják, a színésznő keményen küzdött és végig szerető családja körében lehetett. „Ikonikus karakter volt a filmvásznon és még csodálatosabb édesanya és nagymama volt” – folytatják.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirstie Alley (@kirstiealley)

A színésznőtől egykori kollégája, John Travolta is megrendülve búcsúzott Alley-től, szintén az Instagramon. Travolta azt írta, Kirstie Alley-vel volt „élete egyik legkülönlegesebb kapcsolata”, majd hozzátette, szereti a színésznőt és tudja, hogy egyszer majd újra találkoznak. A poszthoz Travolta a színésznő egy régi portréját választotta, és még egy közös fotót is megosztott.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

A 71 éves Kirstie Alley a Star Trek 2-ben debütált, de leginkább az 1989-es  Nicsak, ki beszél! filmekkel vált ismertté, ahol John Travolta oldalán alakított bénázó édesanyát. Később leginkább a függőségekkel való küzdelmeiről, testúlyáról és politikai aktivizmusáról (lelkes Trump-támogató volt) cikkeztek, és bár igazi A-listás színész sosem lett belőle, emblematikus szerepe világszerte ismertté tette őt.

Kirstie Alley gyerekei végül még köszönetet mondtak a Moffit Rákközpont orvosainak és ápolóinak a gondoskodásért, megköszönték a rajongóknak a támogatást, de jelezték, hogy magánéletük tiszteletben tartását kérik ezekben a nehéz időkben.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!