Mick Jagger tündéri fotóval köszöntötte hatéves kisfiát

2022. december 09.
A 79 éves Mick Jagger és barátnője, Melanie Hamrick lufik között, óriási tortával köszöntötték kisfiukat.

Mick Jagger és barátnője, Melanie Hamrick első közös gyermeke 2016-ban született, ami azt jelenti, hogy idén már hatéves lett a kis Deveraux. A szülők igazi meghitt családi ünnepséget rendeztek a kisfiúnak: a Hamrick oldalára posztolt képeken látszik, ahogy Mick Jagger és családja lufik közt, partikalapokkal és cukorszórással díszített születésnapi tortával ünnepel.

mick-jagger-kisfiu-szulinap

A posztban Hamrick megosztott még néhány édes fotót a kisfiúról: az egyiken Rolling Stones pólót visel, egy másikon pedig egy vidámparki műanyag repülőből integet. Annyi biztos, hogy Devi le sem tagadhatná apukáját – hihetetlenül hasonlít Mick Jaggerre. A közös képért lapozz jobbra a posztban!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick)

A Rolling Stones frontembere 2014 óta van együtt barátnőjével, Jerry Hall modellel kötött előző házasságából született a 25 éves Gabriel, a 30 éves Georgia May, a 37 éves James és a 38 éves Elizabeth, Bianca Jagerrel való kapcsolatából az 51 éves Jade, míg Marsha Hunt színésznőtől az 52 éves Karis. Van egy 23 éves fia is, Lucas – Luciana Gimenez brazil műsorvezetőtől.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!