Dukai Regina alig egy héttel a szülés után visszanyerte versenysúlyát

2022. december 23.
A modell szerint a jó genetikájának és a szoptatásnak köszönhető, hogy ilyen gyorsan visszaállt a teste a szülés előtti állapotba.

Minden szervezet és minden élethelyzet más és más: van, akinek hónapokba, esetleg évekbe telik, míg a szülés után visszanyeri a terhessége előtti alakját, van, akinek sosem lesz már olyan a teste, mint korábban volt. Ezzel pedig az ég világon semmi probléma nincs. A legfontosabb, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében úgy, ahogy van.

Dukai-Regina

Dukai Regina a legújabb Instagram-fotója (itt tudod megnézni) alatt válaszolt a követői néhány kérdésére, ebből derült ki, hogy a modell a kifejezetten szerencsés genetikájának köszönhetően alig egy héttel a szülése után vissza is tudta nyerni a terhesség előtt alakját.

„Legnagyobb meglepetésemre 1 hét után már a kezdő súlyomat mutatta a mérleg. Pedig eszem rendesen. Mondjuk a baby is! – írta a modell, majd így folytatta: – Sosem voltam még ilyen hálás a testemnek. Hihetetlenül jól reagált a terhességre minden szempontból. Nem voltak terhességi csíkok, rosszullétek, 62 kg-ról indultam, 71 kiló voltam, amikor szültem és 4 nap után 65 kg-ot mért a mérleg, azóta pedig visszaálltam a 62-re. Nagyon nagy szerepet játszott ebben a genetika és játszik a szoptatás.”

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Dukai Reginának december elején született meg az első gyereke, akinek a nevét és a nemét is elárulta azóta a modell.

Fotó: Central-archív

Olvass tovább!