Rihanna imádja a szülés utáni fenekét

2022. november 10.
A 34 éves énekesnő őszintén beszélt megváltozott testéről, és arról a részéről, amit a legjobban szeret magán.

Rihanna az InStyle-nak adott interjújában beszélt arról, melyik a kedvenc része saját testén, amit a legszívesebben mutat meg másoknak – ez pedig egészen más lett a szülés után, mint tíz éve. Az énekesnő, aki nemrég adott életet első gyermekének, azt mondta, most a fenekére a legbüszkébb, mert hogy „végre van” neki.

Az interjú alapján úgy tűnik, hogy Rihanna kifejezetten szereti a szülés utáni megváltozott testét, de korábbi nyilatkozataiból azért kiderül, hogy a terhessége alatt nem mindig érezte ennyire jól magát a bőrében. Egy márciusi interjúban azt mondta, bár tényleg létezik a terhes nők ragyogása, vannak napok – különösen a harmadik trimeszter környékén – amikor az embernek felöltözni sincsen kedve. „Az arcod kikerekedik és pufók lesz. Szétfolyik az orrod. Minden annyira nehézkes az öltözködéstől a sminkelésig. De én kifejezetten szeretem a kihívásokat. Szeretem, ha valami rákényszerít, hogy kreatív legyek és új utakat keressek” – mondta akkor Rihanna.

Rihanna egyébként nemrégiben a karrierjében is nagyot dobott: Lift Me Up címmel írt új slágert a Fekete Párduc 2 (Black Panther: Wakanda Forever) című szuperhősfilmhez. A kilencszeres Grammy-díjas énekesnő 2016-os Anti című albuma óta nem jött ki új slágerrel, de a friss dalát meghallgatva azt kell mondanunk, hogy megérte várni.

 

Forrás: Shape US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!