Dukai Regina elképesztően vagányul néz ki apukája bőrkabátjában

2023. január 09.
Dukai Regina felhúzta apukája régi bőrkabátját, és szerintünk elképesztően jól áll neki! A kép mellett néhány meredeknek hangzó kamaszkori stílusbakit is megosztott rajongóival.

Dukai Regina olyan nő, aki valószínűleg egy krumpliszsákban is dögösen festene, szóval nem meglepő, hogy apukája retró, oversize bőrkabátja is csodásan áll neki. A műsorvezető egy laza férfifarmerral (amit állítólag bátyjától szerzett be) kombinálta a darabot, ami összességében kifejezetten vagány és dögös lookot kölcsönöz neki. A menő fotót Dukai Regina Instagram-oldalán lehet megnézni.

„Sokszor kérdezem Anyut, hogy öltözködés terén miért hagyta, hogy fiús kislány legyen belőlem, hogy tesóm és Apu ruháit viseljem vagy épp királylány helyett Batmannek öltözzek az iskolai farsangon – kezdi a leírásban Dukai Regina. – Hiába varrta meg a legfodrosabb szoknyákat és a legszebb ruhákat nekem, mindig jobban éreztem magam oversize darabokban, ezeket pedig Gergő és Apu szekrényéből szereztem be. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a mai napig nehezemre esik jól éreznem magam egy-egy nőies, szűk darabban.”

Dukai Regina

A műsorvezető azt is hozzátette, reméli, hogy kislánya, Olívia jobban érzi majd magát a lányos szoknyákban, és „nem állít haza 2 milliméteresre vágott hajjal”, ahogyan állítólag Dukai Regina tette egyszer.

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!