Selena Gomez reagált a testszégyenítő kommentekre

2023. január 17.
A Golden Globe-díjátadó után rengetegen érezték szükségét, hogy becsméreljék Selena Gomez testét. Az énekesnő most válaszolt a testszégyenítőknek.

Mi is megírtuk, hogy Selena Gomez egy gyönyörű fekete ruhában, kishúga társaságában jelent meg a 2023-as Golden Globe-gálán, sokan voltak azonban, akik nem a bájos kísérőre figyeltek, hanem inkább Selena Gomez ruhaméreteit mustrálták.

Az énekesnő úgy döntött, inkább gyorsan rövidre zárja a témát, és TikTok-videóban reagált a testszégyenítő kommentekre: „Most egy kicsit nagyobb lettem, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt. Nem igaz?” – kérdezi nevetve kishúgát, a 9 éves Gracie-t, aki helyeslően felel.

@popnewsdaily

She was also streaming Taylor and miley in the car 😭 #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift

♬ original sound – PopNewsDaily

Selena Gomez egyébként már régóta rendszeresen hirdeti a testpozitivitás fontosságát, és most is példamutató, hogy milyen természetességgel kezelte saját súlygyarapodását. Ezzel az egyszerű és őszinte gesztussal ráadásul valószínűleg nemcsak a rosszindulatú kommenteket előzte meg, de sok erőt is adott azoknak, akik hasonló cipőben járnak így januárban.

Forrás: E! News Fotó: Getty