Stohl András nagypapa lesz

2023. január 24.
A színész lánya, Stohl Luca bejelentette, hogy hamarosan édesanya lesz, ami azt jelenti, hogy Stohl András nagypapává válik.
Stohl Andrásnak 3 lánya és 1 fia van.

Stohl Luca a Naphire.hu-nak árulta el, hogy hamarosan édesanya lesz: „Nyárra várjuk az első gyermekünket, nagyon boldogok vagyunk” – mondta. Stohl András lánya fél éve dolgozik az ATV műsorvezetőjeként, ennek kapcsán megjegyezte, szerencsére a terhessége idején is támogató közegre talált a munkahelyén. Stohl Luca szeretne minél tovább képernyőn maradni, és örül, hogy ebben a csatorna is mellette áll: „A híradó olyan műfaj, amiben gyakorlatilag a szülésig folytathatom a munkát. Akkor fogok visszatérni, ha a család, a kicsi és én is úgy érzem, hogy itt az idő” – nyilatkozta.

Stohl Luca már meg is osztott egy gyönyörű pocakos fotót Instagram-oldalán:

Stohl Andrásnak öt gyermeke van, és korábban már arról is beszélt, hogy készül a nagypapaszerepre: bár korábban azt mondta, egyelőre nem tudja elképzelni, milyen lesz nagyszülőnek lenni, úgy tervezi, hogy „nagyon laza” nagypapa lesz. 

A gyerekeimmel nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom – nyilatkozta a Borsnak még 2021-ben.