Kemény edzős videót osztott meg az ikrekkel várandós Hilary Swank

2023. január 24.
Az ikrekkel várandós Hilary Swank irigylésre méltóan aktív: Instagram-videójában bepillantást engedett kemény edzésébe, és gömbölyödő hasát is megmutatta.
Hilary Swank

Nemrégiben bejárta a világot a hír, hogy a 48 éves Hilary Swank ikreket vár. A színésznő nem olyan régen még arról beszélt, hogy megviseli őt a várandósság – az Extra magazinnak adott interjújában elsősorban a durva reggeli rosszullétekre panaszkodott. Most azonban úgy tűnik, hogy az első trimeszteren túl nemcsak a rosszullét múlt el, de az energiáját is visszanyerte!

Hilary Swank Instagram-videóban mutatta meg, hogyan sportol várandósan. Nem laza kismamajógára vagy könnyed nyújtásra kell gondolni: a színésznő fitneszgépeket használva, kemény súlyokat mozgatva edz. A videóban egyre jobban gömbölyödő terheshasát is megmutatta – fekete cicanadrágja és testhez álló sötétszürke felsője kiemelték csinos alakját és pocakját is. Bár a várandósság alatti edzés megosztó téma, a szakemberek ajánlása szerint a kismamának és a babának is jót tesz, ha terhesség alatt sportolunk. Arra persze érdemes odafigyelni, hogy ne vigyük túlságosan fel a pulzusszámot, és hogy óvjuk magunkat az esetleges esésektől, sérülésektől, de alapvetően ajánlott és kifejezetten előnyös a rendszeres mozgás.

Hilary Swank látszólag magabiztosan mozog az edzőteremben, ráadásul irigylésre méltóan energikusnak tűnik, annak ellenére, hogy nem is egy, hanem két magzatot hord a szíve alatt. A kommentelők is elismerően írtak a színésznőnek, többen csodálatukról és támogatásukról biztosították a várandóssága alatt is keményen sportoló színésznőt. hilary-swank-golden-globeSwank még 2022 októberében jelentette be, hogy férjével, Philip Schneiderrel szülők lesznek, azóta többször is láthattuk őt egyre növekvő pocakjával a vörös szőnyegen. Legutóbb például a Golden Globe gálán vonult meseszép, méregzöld ruhájában, és nem túlzás azt mondani, hogy csak úgy ragyogott a boldogságtól!

Forrás: People Fotó: Getty Images