Harry Styles köldökig kivágott hippijelmezben vonult az idei Grammy-gálán

2023. február 06.
Harry Styles extrém szettel jelent meg a 65. Grammy díjátadó vörös szőnyegén: a Swarovski kristályokkal kirakott kezeslábas finoman szólva is megosztotta az internetet.
harry-styles-orokkevalok-eros

Idén sem volt hiány izgalmas szettekből a 65. Grammy-díjátadón, de az egyik legextrémebb és legmegdöbbentőbb kétségkívül Harry Styles outfitje volt. Az énekes jumpsuitja egyszerre főhajtás a ’70-es évek hippi divatja és a cirkuszi bohócok munkaöltözete előtt – mindezt ráadásul egy merész bimbóvillantással is megspékelte.

Harry Styles

Harry Styles kezeslábasa az Egonlab és a Swarovski együttműködésében készült egyedi darab, amin fénylő kristályokból rajzolódik ki a szivárványszínű gyémántminta. A mély kivágás szabadon hagyja a sztár mellkasát, és egyben tetoválásait is, míg a bő szárú nadrág sejtelmesen takarja alsótestét. 

harry-styles-grammy-ruha

harry-styles-grammy-ruha

A merész szett mellé Harry Styles finom aranyláncokat választott, míg ujjait látványos statement-gyűrűkkel aggatta tele. A rendhagyó kezeslábas kétségtelenül egyedi megjelenést kölcsönzött a sztárnak, bár az internet népét eléggé megosztotta a szett – egyesek imádják a különleges outfitet, míg mások szerint inkább nevetségesen nézett ki az énekes.

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Getty Images