Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022

2022. december 27.
2022 anyagilag és mentálisan is megterhelő év volt a legtöbb embernek – sok hírességnek pedig a szerelmi életébe is rossz híreket hozott. Mutatjuk az idei év leghangosabb sztárszakításait!

1. Harry Styles és Olivia Wilde

olivia-wilde-harry-styles-szakitas

A páros már két éve volt együtt, mikor idén novemberben bejelentették, hogy „szünetet tartanak”. Állítólag már a Nincs baj, drágám forgatása körül is sok volt a konfliktus, most azonban végképp másfelé vezetnek az útjaik: Harry Styles nagy turnéra indult, míg Wilde inkább a családjára szeretne fókuszálni.

2. Tom Brady és Gisele Bündchen

valsag-gisele-bundchen-tom-brady-hazassag

Az egész világot megrázta a (már csak egykori) álompár szakításának, pontosabban válásának híre. Brady és szupermodell felesége 13 évet töltöttek együtt, de idén októberben az Instagramon jelentették be, hogy – szeretetben és békében – külön folytatják életüket.

3. Leonardo DiCaprio és Camila Morrone

Leonardo-DiCaprio-Camila-Morrone

Leo négy év járás után szakított barátnőjével, Camila Morronéval – ez leginkább azért szólt nagyot, mert a színész nem sokkal azután szakított a modellel, hogy az betöltötte 25. életévét, Leonardo DiCaprio pedig hírhedt róla, hogy csak extrém fiatal (általában 25 alatti) szépségekkel randizik.

4. Kim Kardashian és Pete Davidson

pete-davidson-kim-kardashian-telefonszam-met-gala-kesztyu

A különös páros szerelmének vége, de a hírek szerint máris kiheverték a szakítást: Pete Davidson állítólag Emily Ratajkowskival randizik, míg Kim Kardashian egy jóképű idegtudósra vadászik.

5. Shakira és Gerard Piqué

Shakira és Gerard Piqué

Az énekesnő és a focistsa idén júniusban jelentette be a válását, arra kérve a rajongókat, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket és gyerekeik érzéseit.

6. Jason Momoa és Lisa Bonet

Lisa Bonet és Jason Momoa

Összetört a rajongók szíve, amikor megtudták, hogy az Aquaman színésze és Lisa Bonet külön folytatják. A pár januárban osztotta meg a hírt, hozzátéve, hogy ezekben a különös időkben az ő családjuk is nagy változásokon megy keresztül.

7. Natasha Lyonne és Fred Armisen

natasha-lyonne-fred-armisen-szakitas

A Russian Doll sztárja, Natashy Lyonne nem vette véresen komolyan a szakítást: 2022 áprilisában azt nyilatkozta a Hollywood Reporternek, hogy azért lett vége kapcsolatának Fred Armisennel, mert a férfi nem akart belemenni, hogy medencét építtessenek.

8. Madonna és Ahlamalik Williams

madonna-szakitas

Madonna 2019-ben kezdett el randevúzni a nála több mint harminc évvel fiatalabb Ahlamalik Williamsszel, románcuk azonban 2022 áprilisában véget ért. A bennfentesek szerint nem haragban váltak el egymástól, egyszerűen csak úgy érezték, az életük más szakaszában tartanak épp.

9. Emma Roberts és Garrett Hedlund

Emma Roberts és Garrett Hedlund

2019 márciusában röppentek fel először a pletykák arról, hogy Julia Roberts unokahúga Garrett Hedlunddal randizik, a viszonyuk pedig elég hamar komolyra is fordult. 2020 decemberében megérkezett kisfiuk, Rhodes, de ma már külön nevelik őt – 2022 januárjában elváltak az útjaik.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!