Borbély Alexandra egy hónapig volt kórházban az ikreivel

2023. február 07.
A színésznő egy Instagramon indított kérdezz-felelek során beszélt róla, hogy az ikrek születése után még egy hónapot a kórházban kellett tölteniük.
Borbély Alexandra néhány éve vendégeskedett a Pura Poesia című irodalmi műsorunkban.

2022 októberében érkeztek még Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei, a szülés azonban – ahogyan az ikreknél lenni szokott – nem volt teljesen zökkenőmentes. A színésznő nemrégiben az Instagramon tartott kérdezz-feleleket, ahol elárulta, hogy a kislányok korábban érkeztek a kiírt dátumnál. A koraszülés miatt hosszasabb kórházi megfigyelésre volt szükség, így végül egy hónapot kellett bent tölteniük.

„Szerencsés vagyok. Bár korábban jöttek a lányok, elfogadtam, hogy így kellett lennie, s örülök, hogy ők döntöttek, mikor jönnek” – írja 24 óráig elérhető válaszában Borbély Alexandra. „Az pedig, hogy a kórházban kellett maradni még egy hónapig, valójában segített. A csecsemős nővérek megtanítottak mindenre, amitől otthon talán kétségbeestem volna.”

Borbély Alexandra azt is elmondta, hogy a kislányok nagyon jól alszanak, és azt is megígérte, hogy egyszer majd megmutatják őket. Elárulta, hogy már idén vissza akar térni a munkához, és hogy szerencsére már most „el tud lógni” néha, ugyanis háromóránként szoptat. A kérdezz-felelek végén elmondta azt is, hogy szerencsére van segítségük a lányok gondozásában – „egy csodálatos dadus” személyében.

Fotó: Marie Claire Archív