Óriásit nőtt Borbély Alexandra pocakja

2022. szeptember 08.
Borbély Alexandra már a harmadik trimeszterben jár ikreivel, ez pedig gömbölyödő pocakján is meglátszik! A bájos képeket a közösségi oldalán osztotta meg.

Borbély Alexandra 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban osztott meg új képeket gömbölyödő pocakjáról. A színésznő egy zöld, testhezálló ruhában és egy mintás kimonó alá vett fekete ruhában is látható a képeken – mindkét szett jól megmutatja hasát.

Borbély Alexandra ikrekkel várandós, a babák első közös gyermekei lesznek Nagy Ervin színésszel. A páros még június közepén jelentette be a terhességet a nagyvilág előtt, és azt is elárulták, hogy két kislány fog érkezni hozzájuk. Borbély egyébként gyakran posztol az Instagramra terhességéről – nemrég arról is beszámolt, hogy már nem megy neki olyan könnyen a cipőhúzás.

A fotókon Borbély Alexandra sugárzó, aktív, boldog kismamának tűnik, aki még a nagy pocak ellenére is rendszeresen sportol. Innen is kitartást kívánunk a színésznőnek az utolsó hetekhez, és izgatottan várjuk már a babák születésének hírét.

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!