Irtó jó pasi lett Catherine Zeta-Jones 22 éves fiából – Dylan a szüleivel lépett a vörös szőnyegre

2023. február 08.
Michael Douglas a legújabb filmje premierjére magával vitte feleségét, Catherine Zeta-Jonest és közös fiúkat, Dylant is. A 22 éves fiú azonnal magára vonzotta a tekinteteket.
Irtó jó pasi lett Catherine Zeta-Jones 22 éves fiából

Catherine Zeta-Jones csodásan festett a vörös szőnyegen, amikor a minap részt vett férje, Michael Douglas új filmjének, A Hangya és a Darázs: Kvantumániának a premierjén. A büszke szülőket legidősebb közös gyerekük, Dylan is elkísérte. Az 53 éves színésznő egy gyönyörű, pánt nélküli fekete-arany ruhát viselt, miközben apa és fia is egy tengerészkék összeállítás mellett tette le a voksát.

Irtó jó pasi lett Catherine Zeta-Jones 22 éves fiából

Irtó jó pasi lett Catherine Zeta-Jones 22 éves fiából

Dylan Douglas tavaly év elején szerezte meg a diplomáját és úgy tudni, a fiú a szülei nyomdokaiba szeretne lépni, és színészi babérokra tör.  2021-ben Catherine Zeta-Jones elárulta, hogy kifejezetten bátorítani szokta gyerekeit, hogy kövessék az álmaikat, majd hozzátette, hogy a fia és a lánya is tisztában van a showbiznisz árnyoldalával. „Tudják, mi a celebség. Ismerik a jót, és a rosszat is” – mondta a színésznő.

Michael Douglas kétszer házasodott meg, és összesen három gyereke van. Az első feleségétől, Diandra Lukertől 1978-ban született a fia, Cameron Morrell Douglas, majd a második feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal is vállaltak közös gyerekeket: 2000-ben született meg a fiuk, Dylan Michael Douglas és 2003-ban a lányuk, Carys Douglas. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas már 22 éve alkotnak egy párt.

Fotó: Getty Images