Catherine Zeta-Jones szerelmet vallott Lionel Messinek

2022. december 19.
És állítja, hogy a férje, Michael Douglas nem bánja a dolgot.

Az 53 éves színésznő tegnap este az Instagramon ünnepelte Messi hazájának, Argentínának a győzelmét a Franciaország elleni világbajnokság döntőjében. A két csapat 120 percnyi játékidő után 3-3-as döntetlenre állt, végül a mérkőzést a büntetőpárbaj során az argentinok nyerték meg. Messit sokan már eddig is minden idők egyik legnagyobb focistájának tartották, de Argentína győzelmével bebetonozta a helyét az igazi legendák között.

catherine-zeta-jones-fia-premier

Az argentinok győzelme Catherine Zeta-Jonest is teljesen magával ragadta, aki az ünnepi mámorban bevallotta, hogy óriási Messi-rajongó, és mint mondta, a házuk is tele vannak a focista posztereivel.

Az argentinok győzelme után a színésznő kiposztolt egy videót az Instagramjára, ami mellé a következőt írta: „A legjobb meccs, amit valaha láttam! Nézzétek, én a Paris Saint Germainnek  szurkolok. Miért? Mert szeretem a franciákat, beszélem is nyelvet, és a szívem megszakad értük. De el kell fogadni, hogy egyszerűen szeretem Messit. És a legjobb, hogy ezzel a férjemnek sincs gondja – írta Catherine Zeta-Jones, majd a poszt alatt egy kommentben tovább folytatta férje, Michael Douglas dicséretét: – Micsoda pasi! Nem érdeklik a Messi-plakátjaim, amikkel tele van a ház. Szuper jó fej.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!