Palvin Barbi könnyekig hatódott romantikus vacsoráján

2023. február 15.
Úgy látszik, Palvin Barbit tényleg nagyon megérintik a szép dallamok: Dylan Sprouse cuki videójában a trombitaszó csal ki belőle könnyeket.
A születésnapos Palvin Barbara legjobb őszi szettjei

Dylan Sprouse elképesztően aranyos videót posztolt Palvin Barbiról Valentin-nap alkalmából, amivel egyben azt is elárulja, miért szereti annyira a magyar modellt. A felvételen Palvin Barbi egy romantikus vacsorán ül szerelmével – alkalomhoz illően piros rúzsban és egy csodaszép, szintén piros ruhában – és nevetve törölgeti könnyeit, amiket a mellettük játszó trombitás csalt ki belőle egy szép, megható melódiával.

„Boldog Valentin-napot a lánynak, aki könnyekig hatódik a trombitaszótól, az én Calaminty Jane-emnek, szőrös gyermekünk anyjának” – írta a videó alá Palvin Barbi szerelme. A felvétel mellett Dylan Sprouse megosztott két fotót is: az egyiken Palvin Barbi smink nélkül, kutyájuk mellé bújva pihen a kanapén, a másikon Sprouse mellett feszít egy méretes puskával.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse 2018 júniusa óta alkotnak egy párt, egy ideje már együtt is élnek, és Barbi nemrég azt is elárulta, hogy a gyerekvállalás is szóba jött már kettejük között. „Mindenképpen szeretnék egy szép, nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba” – nyilatkozta néhány hónappal ezelőtt a modell.

Fotó: Getty Images