Palvin Barbi szívesen alapítana családot Dylan Sprouse-szal

2020. június 05.
2018 júniusában jöttek össze, és azóta is dúl köztük a szerelem. Palvin Barbi és Dyan Sprouse egy ideje már együtt élnek New Yorkban, most pedig az is kiderült, hogy a pár már a családalapításon is gondolkozik.

palvin-barbara-dylan-sprouse

Ahogy azt Barbi és Dylan egy W magazinnak adott korábbi interjúban elárulta, a kapcsolatuk 2018-ban nem indult éppen zökkenőmentesen. A pár néhány éve egy partin találkozott először, ami után nem sokkal Barbi be is követte Dylan Instagram-oldalát. Dylan ekkor kapott alkalmon, és rögtön küldött a magyar lánynak egy üzenetet, benne a telefonszámával – Barbi azonban erre a gesztusra fél évig nem reagált. A nehéz kezdetet aztán hónapokon át tartó csetelés követte, az első randijukra pedig végül Kínában került sor.

Olvastad már?

Az elmúlt két év alatt Dylan már Magyarországon is járt, találkozott Barbi családjával, 2019 januárjában pedig New Yorkban össze is költöztek. Sok már celebpárral ellentétben szerencsére az ő kapcsolatukat nem kezdte ki a koronavírus és az azzal együtt járó házi karantén, sőt. Barbi korábban többször is azt nyilatkozta, hogy örültek neki, hogy az összezártság miatt több időt tudnak együtt tölteni.

Barbi Best magazinnak adott legfrissebb interjújából pedig az is kiderült, hogy már a családalapításon is gondolkozott, és hogy természetesen a jövőben ezt is Dylannal képzeli el: „Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba.”

A színészt Barbi családja is száz százalékosan elfogadta, és hogy az angol nyelv ne legyen a szülők és Dylan között akadály, a fiú még magyarul is elkezdett tanulni.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images