Ashton Kutcher mindennap bizarr dolgot önt a kávéjába

2023. február 17.
Nincs szó tejről, tejszínről, tejszínhabról, sőt, vajról sem. Valami egészen más Kutcher mániája.
Ashton Kutcher különös dolgot önt a kávéjába

Ashton Kutcher szeret narancslevet tenni a kávéjában. Mégis miért tesz ilyet bárki? Kutchernek biokémiai mérnök egyetemi végzettsége van, szóval még az is lehet, hogy tud valamit, amit mi nem… 

A 45 éves színész a The Kelly Clarkson Show-ban szerepelt, és egy olyan játékot játszott, ahol meg kellett győznie a közönséget, hogy miért kéne a teljes emberiségnek kipróbálni az ő mániáit. A műsorban a hangjelző megnyomása után a képernyőn megjelent rögeszméje: narancslé a kávéban.

„Várj, mi?!” – kiáltott fel Kelly Clarkson műsorvezető. Kutcher könyörgött a zavarodott műsorvezetőnek és a közönségnek, hadd magyarázza el, miért tesz ilyesmit. 

Kutcher nem azért iszik ilyesmit, mert szorulása van

„Nem szeretem a tejszínt, általában feketekávét iszom. De időnként szeretnék világos pörkölésű feketekávét inni, és a világos pörkölésű fekete kávéban az az egyik nagy szám, hogy citrusos ízjegyek vannak benne. A savasság adja a fényét, amikor ilyen kávét iszol” – magyarázta. „Szóval, ha iszom egy közepesen erősen pörkölt kávét, és azt mondom, jobban ízlene, ha ez egy kicsit enyhébb pörkölésű lenne, akkor cseppentek egy kis narancslét a kávéba, és feldobja. Egy kis édességet is ad neki!”

Fotó: Getty Images Forrás: ETOnline