Ashton Kutcher majdnem elnevezett egy hegyet Mila Kunisról

2023. február 14.
Tavaly beszélt először súlyos autoimmun betegségéről, ami miatt átmenetileg megvakult és megsüketült. A felesége, Mila Kunis sokat támogatta őt a küzdelemben.
Ashton Kutcher majdnem elnevezett egy hegyet Mila Kunisról

Ashton Kutcher a The Late Late Show vendége volt hétfőn este, ahol szóba került a színész vaszkulitisz nevű autoimmun betegsége, ami miatt ideiglenesen elvesztette hallását és látását, valamint járóképességét. Miután legyőzte a betegséget, tett egy kirándulást a Déli-sarkra, hogy kipróbálhassa, mennyit bír el fizikai állóképessége.

„Elmentem a Déli-sarkra, lefutottam egy maratont, részt vettem a Bear Grylls: Sztárok a vadonban című műsorban. Csak a lehető legmesszebbre akartam menni, hogy teljesen visszaszerezzem azt az önbizalmat, amilyen vagyok” – fogalmazott a színész, aki azt mondta, hogy a Déli-sarkra tett utazása hihetetlen élmény volt.

A kirándulás legemlékezetesebb pontja minden bizonnyal az volt számára, amikor egy idegenvezető megkérte őt, hogy másszon fel az egyik hegyre. „Felmászunk erre a hegyre, és amikor feljutottunk a csúcsra, azt mondta: te vagy az első ember, aki valaha is megmászta ezt a hegyet. Nevezd el. Erre azt mondtam: tényleg? Oké. Ez a Mila-hegy” – mire az idegenvezető figyelmeztette, hogy jobb, ha másik nevet választ, mert balszerencsét okozhat, ha egy másik személyről nevezi el – úgyhogy Kutcher inkább egy orosz szóról nevezte el a hegyet.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images