Pamela Anderson címlapon mutatta meg, hogy néz ki smink nélkül

2023. február 24.
Pamela Anderson a Pamela közelről című Netflix dokumentumfilmjének apropóján került a Women's Wear Daily magazin címlapjára. Smink nélkül.
pamela-anderson-cimlap-konyv-love-pamela

Az 55 éves popikon egy teljesen másik oldalát mutatta meg a Netflix dokumentumfilmjében. Pamela őszintesége kiterjed arra is, hogy most, 55 évesen hogyan néz ki smink és retusálás nélkül. 

Pamela nemrégiben egy fotózáson fedte fel természetes vonásait. Így derült ki, hogy a színésznőnek mennyire sok szeplője is van. Az interjúban elárulta, hogy a friss, manírmentes címlaptól hihetetlenül erősnek érzi magát.

Pamela Anderson jobban érzi magát, mint valaha

„Inkább megmutatom a szeplőimet… Jó móka megöregedni. Megkönnyebbülés. Egy bizonyos életkorban smink nélkül csak fiatalabbnak és frissebbnek nézünk ki! Ez vagyok én – boldog vagyok azzal, aki most vagyok. Ez egy új világ, és nagyon hálás vagyok a sok szeretetért” – írta.

Pamela gyönyörűen néz ki szeplőivel és természetesen puha ajkával a fotókon. A címlapinterjúban megosztotta gondolatait a kozmetikai töltőanyagokról és az öregedéssel kapcsolatban is. „Úgy érzem, a kiállásom erőt ad. Manapság sokkal jobban elfogadom magam, és ez nagyszerű érzés.”

Forrás: Hola, Kiemelt fotó: Getty Images