Pamela Anderson kisfia kiborult a Playboy-házban

2023. február 03.
Életrajzi könyve és dokumentumfilmje kapcsán újra címlapokon és talk show-kban szerepel Pamela Anderson, aki ezúttal Jimmy Kimmel műsorában osztott meg korábban nem hallott családi történeteket.
pamela-anderson-cimlap-konyv-love-pamela

Pamela Anderson újra reflektorfénybe került: a Baywatch sztárja életrajzi könyve és dokumentumfilmje kapcsán verte fel maga körül a hullámokat. A legendás playmate Love, Pamela címmel írta meg memoárját, amiről korábban azt mondta, gyerekkoráról és a Playboy-villában eltöltött időszakáról is mesél benne, az olvasók pedig megtudhatják, milyen is Pamela Anderson anyaként, színésznőként vagy épp aktivistaként. „Csak egy lány zűrös élete. A tökéletlenség ünneplése” – fűzte hozzá akkor. Azóta (január 31-én) már kijött Pamela, a Love story című Netflix-dokumentumfilmje is, amiben további izgalmas titkok derülnek ki a modell-színésznő életéről.

Pamela Anderson most Jimmy Kimmel műsorában is szerepelt, ahol szintén elmondott néhány izgalmas sztorit.

Azt is elmondta például, hogy fiai – Brandon Thomas Lee és Jagger Dylan Lee – sokat láttak már az életben, és nehéz őket sokkolni. Hozzátette, hogy korábban rendszeresen elvitte fiait a Playboy-villában rendezett húsvéti bulikra, de a fiai nem mindig voltak elragadtatva a dologtól. Brandon egy alkalommal „halálra rémülve rohant oda hozzá”, és azt kérdezte: „Mama, te tudod, hogy Hefnek mi a munkája?” Mielőtt még a zavart Pamela válaszolhatott volna, a fia így szólt: „Meztelen nénikről csinál fotókat!” A modell ekkor kapott az alkalmon, és meg is mondta fiának, hogy akkor gyorsan lépjenek le inkább.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images