Gisele Bündchen rúdtáncosnak állt

2023. március 10.
A szupermodell válása után sem vesztegeti az időt: nemrégiben az olasz Vogue címlapján láthattuk, most pedig egy forró kampányban szerepelt.
Gisele Bündchen felismerhetetlen az olasz Vogue címlapján

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy Tom Bradyvel való válása után nagy erőkkel vetette bele magát újra a munkába Gisele Bündchen. A brazil szupermodell legutóbb a Vogue Italia 2023. márciusi számának címlapján szerepelt, ahol fel sem ismertük volna, ha nem lett volna odaírva a neve: Bündchen vörös Valentino ruhát, színben passzoló, extravagáns parókát és rúzst, illetve szupervékony szemöldököt és merész füstös szemsminket visel a fotón.

Most egy forró kampányban mutatja meg magát Gisele Bündchen, aki itt már teljesen egyértelműen önmaga – méghozzá lehető legjobb formájában. A modell az olasz Arezzo márka kampányában először magasan kivágott szexi body-ban és tűsarkú csizmában lejt szexi rúdtáncot, majd dögös szettben dobálja a haját egy bársonyszéken, végül a földre is lemegy BDSM-hangulatú pántos ruhájában, amihez merész ezüst cipőbe bújtatták.

Itt lehet megnézni a fülledt kampányvideót:

Annyi biztos, hogy a 42 éves szőkeség elképesztően néz ki Giovanni Bianco kreatív igazgató videójában: egyszerre játékos és érzéki a felvételen, ráadásul olyannyira ragyog, hogy a bemutatott darabokra szinte oda sem figyelünk közben. A hírek alapján egyébként úgy tűnik, válását is sikerült békésen, a lehető legkevesebb sérüléssel rendeznie, sőt, néhányan már azt is rebesgetik, hogy máris újra rátalált a szerelem.

Forrás: People Fotó: Getty Images