Gisele Bündchennek máris új szerelme lehet

2022. november 15.
Bár még mindig nagyon friss Gisele Bündchen és Tom Brady válásának híre, úgy tűnik, a szupermodell már új férfival randizik.

Szeptemberben derült ki, hogy Gisele Bündchen és férje, Tom Brady 13 év után különköltöztek és válóperes ügyvédet is fogadtak. A kezdeti pletykák szerint a válás oka az volt, hogy Brady nem foglalkozott eleget a családjával: annak ellenére ugyanis, hogy még januárban bejelentette, visszavonul az amerikai futballtól, alig két hónap múlva visszatáncolt, és vállalta az idei szezont is. Gisele azonban ezt a felvetést azonnal megcáfolta a médiában. A páros végül október 28-án szóról szóra azonos közleményben jelentette be a válást. Úgy fogalmaztak, hálásak egymásnak az együtt töltött 13 évért, barátságban válnak el, és minden jót kívánnak a másiknak a jövőben.

Most úgy tűnik, Gisele Bünchenre máris újra rátalálhatott a szerelem: nemrégiben Costa Ricán látták őt egy Joaquim Valente nevű férfival, aki jiu-jitsu oktatóként dolgozik. A modell valószínűleg akkor ismerkedett meg a férfival, amikor egy önvédelmi órán vett részt nála – erről egy videót is megosztott.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Akkoriban egyébként állítólag még Brady is reagált a felvételre: Twitterre írta ki viccelődve, hogy „meg vannak számlálva a napok, amíg otthagyhatja a mosatlan edényeket a mosogatóban”, de azóta törölte a tweetet, ami szintén elég sokatmondó.

Forrás: Gawker Fotó: Getty Images

Olvass tovább!