Ezért mehetett szét Reese Witherspoon és férje, a magyar származású Jim Toth

2023. március 26.
12 év házasság után válik Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth. 
reese-witherspoon-jim-toth-hazassag-valsag

A sztárpár szerint nagyon nehéz volt meghozniuk a döntést, legfőbb indokul pedig azt hozták fel, hogy elkezdtek kizárólag szülőként funkcionálni a romantikus kapcsolat helyett. 

A párhoz közel álló forrás szerint Jim Toth „nem az a férfi ma, akihez 12 évvel hozzáment Reeese”. A The Sunnak így nyilatkozott a barát: „Jim az, aki óriásit változott az utóbbi időszakban. (…) Úgy kezdett el öltözködni, mintha feleannyi idős lenne, mint amennyi valójában, megsokasodtak rajta a fura ékszerek és tetoválások.”

Jim nemrégiben kiszállt az ügynökségi világból, és eladta a céget, melynek köszönhetően a feleségét is megismerte. A továbblépés első számú indoka az volt, hogy kiégett a pörgős ügynökségi világban. Az őket ismerők szerint Jimnek életközépi válsággal kellett megküzdenie a karrierváltás után, ez pedig komoly nyomot hagyott a személyiségén. 

„Annyi csodálatos évet töltöttünk együtt, és mély szeretettel, kedvességgel és kölcsönös tisztelettel haladunk előre mindazért, amit együtt hoztunk létre” – írta Reese, amikor bejelentette a válását. 

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images