Csobot Adél elárulta, mivel dobja fel gyerekeinek a húsvétot

2023. április 06.
Csobot Adél nem tagadja, hogy már teljesen be van zsongva a húsvéti csokikereséstől, és azt is elárulta, hogyan teszik évről évre izgalmasabbá az ünnepet.
Csobot Adél szeret kísérletezni a stílusával.

Csobot Adél már nagyon várja a húsvétot, kiváltképp a csokinyuszi-keresést – ez az arcára is van írva legújabb Instagram-posztján. Adél a kép alatt elmondta, húsvétkor ők, felnőttek is nagyon izgulnak, hogy minden jól sikerüljön, majd hozzátette, „ráadásul ahogy nőnek a gyerekek, úgy változik egy kicsit a móka: a keresgélés kiegészül játékokkal, feladatokkal is, hogy minél emlékezetesebb maradjon az ünnep”. A kommentelők közül rengetegen fellelkesültek az ötlettől és külön kérték Adélt, hogy ossza meg a húsvéthoz kapcsolódó játékokat és feladatokat. Bár az énekesnő egyelőre nem fejtette ki, milyen kreatív ötletekkel dobja fel az idei ünnepet, remélhetőleg nem hagyja majd válasz nélkül az érdeklődő kommenteket.

Csobot Adél és férje, Istenes Bence egyébként nemrégiben a YouTube-on jelentették be, hogy elköltöznek: hátrahagyják a fővárost és vidéken kezdenek új életet, egészen pontosan a Balaton-felvidéken. „Már nagyon régóta kacérkodunk ezzel a gondolattal. Konkrétan az elmúlt években, tehát nem hónapokról beszélünk. Ugyanis mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, a vidéki emberek lelkületét, ezeket az energiákat, amik vidéken vannak” – mondta a videóban Bence, amihez Adél azt is hozzátette, hogy részben a gyerekeik miatt szánták rá magukat erre a lépésre.

Fotó: Marie Claire Archív