Csobot Adél gyerekei előre tudták, hogy az anyukájuk fog nyerni

2022. november 30.
Csobot Adél láthatóan meglepődött, mikor párjával, Hegyes Bercivel megnyerték a Dancing With The Stars táncos vetélkedőt, gyerekei azonban biztosra vették a sikert.

Csobot Adél a Mokka műsorában mesélt arról, mit szólt családja a Dancing with the Starsban aratott győzelméhez. Bár az eredmény láthatóan meglepte az énekesnőt, a családja biztos volt benne, hogy párjával, Hegyes Bercivel együtt ők nyerik meg a vetélkedőt.

Istenes Bence egy megható közös fotóval gratulálta meg feleségét az Instagramon. A kupával pózoló Csobot Adél mellett feszítő büszke férj azt írta: „Most már nemcsak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes)

Majd hozzátette, bár Adél megérdemelte a győzelmet, azért örül, hogy felesége 4 hónap után végre hazajön. „Meg fogsz lepődni, mekkorát nőttek a fiúk” – írta viccesen.

Csobot Adél elmondása alapján nagyon úgy tűnik, hogy a gyerekek is hasonlóan értékelték a győzelmet: Adél a Mokkában elmondta, a döntő napján a fiúk azt mondták, „Anya, te fogod megnyerni, te táncolsz a legjobban”, de azért gyorsan hozzátették, „És anya, utána visszakapjuk az életünket”.

Fotó: Marie Claire Archív

Olvass tovább!