„Azt se tudja, hogy tartson egy babát” – durván megszégyenítették Rebel Wilsont az Insta-anyukák

2023. április 07.
Rebel Wilson először mutatta meg kislánya arcát a rajongóinak, ám a dolog nem egészen úgy sült el, ahogy azt a színésznő várta. A fotókat látva többen betámadták Wilsont és azzal vádolták meg, hogy nem elég jó anya.
durván megszégyenítették Rebel Wilsont az Insta-anyukák

Rebel Wilson a menyasszonyával, Ramona Agrumával és nemrég született kislányukkal, Royce-szal a Karib-tengeren nyaral, ahonnan az elmúlt napokban több képet és videót is kiposztolt az Instagram-oldalára. Az egyik ilyen videón a színésznő Royce-t a kezében tartva mosolygott és integetett a kamerába. Ez volt az a felvétel, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Bár rengeteg rajongó imádta a színésznő nyaralós pillanatait, voltak, akik nem tudták magukban tartani rosszindulatú megjegyzéseiket. Az Instagram tökéletes anyukái kegyetlenül megtámadták Wilsont a kommentszekcióban, mert véleményük szerint a színésznő nem tud rendesen bánni a saját lányával. „Úgy látszik, a dadus még nem mutatta meg neki, hogyan kell tartani a babát. Nagyon esetlennek tűnik, sajnálom szegény gyereket” – írta az egyik kommentelő. A többi shamingelő anyukának is ugyanez volt a problémája, mindannyian úgy gondolták, hogy a színésznő nem megfelelően fogja a kezében a gyerekét.

„Meg kell tanulnia, hogyan kell rendesen tartani a babát” – írta egy másik kommentelő, míg egy harmadik hozzátette: „Atyavilág, nézzétek, hogyan tartja… fogalma sincs sz egészről.”

Szerencsére Rebel Wilson rajongói gyorsan a színésznő védelmére keltek, és megpróbálták helyre rakni a gyalázkodó kommentelőket.

„Ez az anyaszégyenítés teljesen kontrollálhatatlanná vált. Nem számít, hogy mit csinálnak, olyan, mintha minden sztáranyuka rosszul csinálná a dolgát. Nevetséges az egész, hagyjuk már békén őket és a gyerekeiket, hadd élvezzék az együttlétet, ahelyett, hogy csak újabb gondokat okozunk nekik.”

Fotó: Getty Images