Megszületett Rebel Wilson első gyermeke béranyától

2022. november 08.
A 42 éves színésznő Instagramon jelentette be kislánya születését, akire „gyönyörű csodaként” hivatkozott.

A 42 éves Rebel Wilson november 7-én az Instagram-oldalán jelentette be, hogy édesanya lett. A nagy hírhez egy fotót is megosztott az újszülött kislányról, akit béranya hordott ki és szült meg. „Elmondhatatlanul büszkén jelentem be, hogy ezen a héten egy béranya segítségével megszületett első gyermekem, Royce Lillian – írja Rebel Wilson. – Nem tudom szavakkal leírni a szeretetet, amit iránta érzek, egyszerűen egy gyönyörű csoda!”

rebel-wilson-elado-lakas-sydney

Utána hálát adott azoknak, akik segítették ezen az úton, és azt is elárulta, hogy már évek óta készült erre a pillanatra. Kiemelten megköszönte a béranyának, aki „olyan odaadással és méltósággal hordta ki és szülte meg” kislányát. „Készen állok rá, hogy minden szeretetet megadjak a kis Roycie-nak. Gyorsan tanulok… minden tiszteletem az édesanyáké! Büszke vagyok rá, hogy végre én is a klub tagja lehetek.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel Wilson nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy barátnőjével, Ramona Agrumával eljegyezték egymást – az ausztrál színésznő a közösségi médiában tisztázta a helyzetet, ahol leszögezte, hogy egyelőre nem házasodnak össze.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!