Ben Affleck szexi spanyol nyelvű interjújáért rajong most az internet

2023. április 09.
A színész olyan tökéletesen beszél spanyolul, hogy a rajongók szerint érdemes lenne megváltoztatnia a nevét Benito Lopezre.
Ben Affleck

A rajongók egy részét sokként érte a felismerés, miszerint Ben Affleck folyékonyan beszél spanyolul. A színész hétfőn egy spanyol csatornának adott interjút az új filmjéről, a nemrég mozikba került Airről, és a beszélgetés részletei vírusként kezdtek terjedni a közösségi médiában.

@la_ser 🏀 #BenAffleck nos confiesa la única petición de #MichaelJordan para #AIR #película #cineentiktok #nike #marcas #basket #foryou #entrevista #curiosidades #airJordan ♬ sonido original - Cadena SER

Az interjúban Affleck megcsillogtatta lenyűgöző spanyol nyelvtudását: tökéletes magabiztossággal magyarázza el a film mögött meghúzódó gondolatmentét, sőt, még könnyedén viccelődik is. A netezők egy része teljesen megdöbbent Affleck bámulatos nyelvtudásán, és nem győzik dicsérni a színész tehetségét és elhivatottságát. Sokak szerint a spanyol nyelv összességében is sokkal szexibbé teszi Afflecket. A korábbi gúnyos posztok után igazán ráfért már Ben Affleckre ez az elismerés. 

De közel sem ez volt az első alkalom, hogy Affleck megvillantotta spanyol nyelvtudását: a színész/író/rendező korábbi sajtóinterjúkban, a vörös szőnyegen és a paparazzókkal folytatott beszélgetései során is használta már a spanyol nyelvet.

Bár felesége, Jennifer Lopez Puerto Ricó-i származású, Affleck nem tőle tanulta meg a nyelvet. Egy korábbi interjújában elmesélte, hogy 13 éves korában egy televíziós műsor forgatása miatt egy évig Mexikóban élt, és ott sajátította el a spanyolt.

Fotó: Getty Images