Ben Affleck siralmas Grammy-fejein röhög a világ

2023. február 06.
Ben Affleck szenvedő feje újra virális lett: ezúttal a Grammy díjátadón villantotta meg végtelenül életunt – de nagyon szórakoztató – arckifejezéseit.
Ben Affleck 13 éves fia óriásit nőtt, és egyre jobban hasonlít az apjára

Valószínűleg sokaknak megvan még a klasszikus Ben Affleck mém, amin a színész cigarettázva mered maga elé végtelenül szenvedő képpel. Ugyanezt az arcát villantotta meg a most megrendezett 2023-as Grammy díjátadón is, ahol felesége, Jennifer Lopez partnere volt.

Az estén készült képeken Ben Affleck úgy nézett ki, mint aki még egy végbéltükrözésen is szívesebben részt venne, mint a nagyszabású zenei díjátadón. A Twitter persze rögtön felkapta a fotókat, és máris megszületett egy rakás vicces mém, amik azzal poénkodnak, hogy bármennyire pocsékul is érzed magad, annyira rosszul biztosan nem lehetsz, mint Ben Affleck a Grammy-gálán, vagy azzal, hogy hiába vagy gazdag és híres, a feleséged úgyis elrángat majd egy csomó eseményre, amihez semmi kedved nincsen.

ben-affleck-grammy-fajdalmas-fej

A siralmas képet vágó Ben Affleck mellett még feltűnőbb volt Jennifer Lopez ragyogása, aki meglepetésvendégként jelent meg az eseményen egy pazar sötétkék Gucci estélyiben. Az biztos, hogy a páros energiái nagyon nem voltak összhangban tegnap este, mindenesetre mi nagyon hálásak vagyunk Ben Afflecknek a szórakoztató tartalomért!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images