Meglehet, hogy Matthew McConaughey és Woody Harrelson testvérek

2023. április 14.
Pontosabban féltestvérek. Egész eddigi életüket szoros baráti kapcsolatban élték, viszont simán lehet, hogy vérségi kötelék is van kettejük között.
Lehetséges, hogy a két barát, Matthew McConaughey és Woody Harrelson testvérek.

Kelly Rita podcastjában lebegtette meg Matthew McConaughey a hírt, miszerint DNS-tesztet kéne végeznie neki és Woody Harrelsonnak, hogy kiderüljön, féltestvérek-e.

Az egész úgy kezdődött, hogy Matthew és Woody Görögországban nyaralt, az utazáson pedig Matthew édesanyja is ott volt. Egyik este arról beszélgetett a két fiú, hogy milyen közel állnak egymáshoz ők és a családjaik is, mire Matthew anyukája, Mary Kathleen azt mondta: „Woody, én ismertem az apádat” – és mindannyian tudták, mit ért azalatt, hogy „ismerte”…

A nyaralás után Matthew és Woody egy kis nyomozásba kezdett, és közelebbről is megvizsgálták a timeline-t. Több tény is abba az irányba mutat, hogy ők ketten apai ágról féltestvérek lehetnek. Kiderült ugyanis, hogy Woody apja éppen akkor szabadult a börtönből, amikor Matthew szülei válófélben voltak: és ez kb. egybeesik Matthew fogantatásának idejével is. 

McConaughey azt is hozzátette, hogy egy pozitív teszt igencsak megkavarná az életét, hiszen ez egyben azt is jelentené, hogy az őt felnevelő férfi nem a vér szerinti apukája. 

Fotó: Getty Images, Forrás: Guardian