Meglepő hírek érkeztek Jamie Foxx állapotáról

2023. május 16.
A rejtélyes betegségből lábadozó színészt egy rehabilitációs központban ápolják.
Meglepő hírek érkeztek Jamie Foxx állapotáról

Jamie Foxxot április 12-én szállították kórházba, miután rejtélyes egészségügyi komplikációk léptek fel nála. A színészt nemrég azonban átszállították az Egyesült Államok egyik legjobb fizikai rehabilitációs központjába, a TMZ értesülései szerint Chicagóban ápolják.

A hétvégén lányai, Corinne és Anelise Foxx is  odarepültek, hogy édesapjuk mellett legyenek, és állítólag nagyon jó hangulatban telt a látogatás. Egy bennfentes azt nyilatkozta a portálnak, hogy az Oscar-díjas színész lábadozik, amit az egyik lánya is megerősített azóta.

Bár még mindig nem világos, hogy pontosan mi történt Foxx-szal, de a hírek szerint az őt ápoló rehabilitációs intézmény a stroke, a traumás agysérülés, a gerincvelő-sérülés és a rák rehabilitációjára specializálódott.

Az 55 éves színésznek a Back in Action című film forgatását kellett félbehagynia betegsége miatt, de máris a következő nagy projektjét tervezi: lányai hétfőn jelentették be, hogy a tervek szerint egy új show házigazdái lesznek. A jövőre induló, We Are Family néven futó műsorban sztárok fognak duettezni a rivaldafénytől távol élő családtagjaikkal.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images