Ezt a testrészét sosem mutatja meg férjének Victoria Beckham

2023. május 23.
Az egykori Spice Girl egy friss interjúban bevallotta, hogy mi az a „szépséghibája”, ami miatt a mai napig bánkódik, és amit még férje, David Beckham előtt sem fed fel.
A rajongói buktatták le Victoria Beckham füllentését.

Victoria Beckham és David Beckham házassága még hosszú évek után is álomszerűnek tűnik: a bájos köszöntésektől kezdve a passzoló szetteken át a vicces családi videókig számtalan publikus megnyilvánulás igazolja ezt. Van egy dolog azonban, amit Victoria Beckham még a férje előtt sem mer vállalni – egy friss interjúban azt is elárulta, miről van szó.

Az egykori Spice Girl a The Sunday Timesnak mesélt arról, hogy a ’90-es években túlszedte a szemöldökét, ami később sem nőtt vissza – szerinte a helyzet annyira tragikus, hogy ha bárki meglátná, „halálra rémülne” tőle. Azt is hozzátette: „David még sosem látott engem a valódi szemöldökeimmel. Ez az első dolog, amit megcsinálok minden nap: felkelek és megrajzolom a szemöldökömet.”

Azt nem tudjuk, valójában mennyire lehetnek félelmetesek azok a bizonyos szemöldökök, de annyi biztos, hogy Victoria Beckham elég hiú alkatnak tűnik: egyszer még rajongóit is átverte, amikor beígérte smink nélküli arcát, de végül filterrel csalta el a dolgot.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images