Victoria Beckham azt mondta, megmutatja a smink nélküli arcát, de filterrel verte át követőit

2023. január 24.
Victoria Beckham Instagramon jelentkezett be a követőinek. Azt mondta, a videóban nincs rajta smink, mégis egy laza nappali sminknek megfelelő filtert tett az arcára.
A rajongói buktatták le Victoria Beckham füllentését.

A videó elején azt mondta a nézőknek, csak hidratáló és szérum van az arcán, azonban szemmel láthatóan nem mondott igazat. A rajongók nagyon kiakadtak Mrs. Beckham füllentésén, hiszen minden bizonnyal egy szemsminkes filtert húzott magára a celebritás.

„Ha azt mondod, nincs rajtad smink, az meglehetősen tiszteletlenség a nyilvánossággal szemben. Az emberek nem idióták, akik bedőlnek a hülyeségeidnek, és nem látják, mi van a képernyőjükön. Ez mérgező megerősítés. Mert ahogy nők milliárdjai, én is zuhanyozok, és tudom, hogyan nézek ki zuhanyozás után és sminkelés előtt: máshogy, mint sminkben, de ugyanolyan szépen. Legyen bátorságod hitelesnek lenni. A nők és főleg a fiatal lányok ártalmas hazugságokkal való mámorítása (Így nézek ki zuhanyozás után és smink nélkül) hozzájárul ahhoz, hogy állandósítsuk azokat az elnyomó modelleket, amelyektől nekünk, nőknek mindenáron meg kell szabadulnunk.” – írta egy követője a poszt alatt. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)