Az alma nem esett messze a fájától: íme Szekeres Adrien lánya, Emily

2023. május 24.
Szekeres Adrien lánya, a 18 éves Emily egy képzőművészeti pályázat himnuszát készíthette el, aminek extrán színes videója ma debütált a Youtube-on.
Emily

Szekeres Adrien lánya, Emily egy igazán különleges zenei alkotással rukkolt elő. Az ifjú énekesnő egy fiataloknak szóló, „Alkoss szabadon” címen futó képzőművészeti pályázat himnuszának elkészítésére kapott felkérést, amelyhez Galler András „Indián” rendezésében videoklip is készült. A klipben megnézhetjük, amint a Budapest Parkban elkészül egy külön erre a célra a felállított molinóra egy óriás graffiti, de az anyag látványosságát nem csak ez, hanem az Emilyre öntött több liter színes festék is adta, ami az „Alkoss szabadon” életérzést hivatott szimbolizálni. A klip élő premierjét a Budapest Parkban tartott R-Go koncert előtt tartották és szerda reggel óta a Youtube-on is megtekinthető.

A mindössze 18 éves Emilyt a szakmabeliek nagyon ígéretes, sokoldalú tehetségnek tartják, aki a nemzetközi porondon is megállja a helyét, hiszen nemcsak írja, hanem hangszereli is dalait, amelyekben változatos témákat dolgoz fel egyedi módon. Ahogy most, úgy korábbi, Secret Crown című dalának keverési munkálatai is a legendás londoni Abbey Road stúdióban készültek. Emily útját Lola egykori menedzsere egyengeti és a hírek szerint már el is készültek az énekesnő következő dalával.

Fotó: Tasi Zoltán