Vilmos herceg „csintalan gyerekként” kezelte Katalint Jordániában

2023. június 06.
Vilmos herceg rendszerint nagyon higgadt a nyilvánosság előtt, a nyugalmát viszont nem tartotta meg múlt héten, amikor a jordániai királyi esküvőn vett részt Katalinnal.
Katalin hercegné állítólag úgy kezeli Vilmost, mint egy gyereket - mégpedig ezért

A walesi herceget filmre vették, amint tisztán hallhatóan „gyorsan, gyorsan”-t mond feleségének, Katalin hercegnének, miközben a menyasszonnyal, Rajwa hercegnével beszélgetett néhány másodpercig. Vilmos kézmozdulattal is siettette Katalint.

Bár lehetséges, hogy a kamerák nem vették fel a kontextust, a királyi család rajongóinak és Judi James testbeszédszakértőnek cseppet sem tetszett, amit látott.

Csak néhány másodpercről volt szó, Vilmos mégsem maradt türelmes

„Nem tartozik Vilmos legszebb pillanatai közé, ha a testbeszédről vagy a szavakról van szó” – mondta James az Expressnek, utalva arra a pillanatra, amikor Katalin Rajwával beszélt, Vilmos viszont már befejezte a beszélgetést vele és vőlegényével, Husszein herceggel. „Miközben Vilmos egyértelműen továbblépett a menyasszony és a vőlegény köszöntésénél, Katalin nagyon barátságosan tovább beszélgetett a menyasszonnyal” – folytatta James.

„Nem okozott problémát senkinek az, hogy feltartotta a sort, mert a következő vendégek még a vőlegénnyel beszélgetnek, így úgy tűnik, nem volt logikus magyarázat arra, hogy Vilmos siettesse a feleségét, főleg, hogy csak néhány másodperccel tartott tovább a csevegése.”

Vilmos szülőként viselkedett Katalinnal

A szakértő hozzátette: „El kell mondanunk, hogy Vilmos viselkedése itt túlságosan domináns volt, szülősködő magatartása pedig határozottan Katalint helyezte gyerekszerepbe.”

James szerint a herceg túl „durva” volt, és  finomabb alternatívákhoz kellett volna folyamodnia, ha valóban rohant volna. „A férfi visszamehetett volna, hogy a felesége mellé álljon, és finom módszerekkel jelezze, hogy menne, például megfoghatta volna egy pillanatra a derekát vagy a hátat.”

„A legtöbb párnak vannak olyan finom rituáléi, amelyekkel a nyilvánosság előtt csendben kommunikálnak, és amelyek nem járnak nyilvánvaló türelmetlenséggel, és a walesiek általában nagyon ügyesek ezekben a technikákban” – fejezte be gondolatát a szakértő.

Fotó: Getty Images, Forrás: Marie Claire USA