Erre a botoxra esküszik Kate Middleton

2023. június 05.
Katalin hercegné szépségrutinja állandó téma, és bár maga az érintett ritkán nyílik meg-e téren, egy, a királyi családhoz közel álló bennfentes elárulta, mi is pontosan a leginkább hatékony ránctalanítója. A tégelybe zárt botox néven is emlegetett Biotulin Supreme Skin Gélt állítólag ma már Michelle Obama is Katalin ajánlására veti be.
Katalin hercegné

Kate Middleton egyik állítólagos kedvenc, bevált szépségtitkáról, a Biotulin gél áldásos hatásairól írtunk már korábban röviden, de a botox noninvazív konkurensének tartott különleges készítmény újult erővel került a figyelem középpontjába idén májusban a brit koronázás, és Katalin hercegné mindig hibátlan bőre kapcsán. Egy, a királyi családhoz közel álló forrás szerint egész pontosan a Biotulin márka Supreme Skin Gélje az, amely olyan csodát tesz a hercegné bőrén, hogy a készítményt még Michelle Obama is elkezdte használni, miután a Katalin hercegné ódákat zengett neki a botulinum toxin erejével dolgozó formuláról (a volt amerikai First Lady sminkese, Carl Ray nyilatkozott erről).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Biotulin (@biotulin)

„Az USA-ban kifejlesztett és Németországban gyártott kivonat hatása már 60 perc után is látványos, hosszú távú használata mellett pedig csökken a ráncok mélysége, és az egész bőrkép simábbá, feszesebbé válik” – állítja a gyártó, és talán nem is lehet mindez akkora túlzás, tekintve, hogy egy sor európai arisztokrata építette be a prémium terméket a szépségrutinjába. Sussex hercegnője, Letizia spanyol királynő és Maxima holland királynő, de még Kate Middleton sógornője, Meghan Markle is használja állítólag. A növényi alapú botox-alternatíva egyébként 65 dollárba kerül, ami, ha nem is meríti ki az olcsó arcápoló fogalmát, de mindenképp kellemesebb és kevésbé drasztikus szépülési forma az injekciós botoxnál… A hercegné bőrét szinte nagyító alatt vizsgálták Károly király 2023. május 6-i koronázásán, így került ismét előtérbe a kérdés, hogy vajon mi is áll a káprázatos bőrkép hátterében?

Gél botox vagy baby botox?

A walesi hercegnő szépségrutinjának Szent Grálja, a Biotulin Supreme Skin Gel, amelyről a palota egyik bennfentese vallott név nélkül, nem az egyetlen, ami felmerült ebben a témában. 4 éve még valódi, azaz a baby botox is képbe került az életét a kamerák kereszttüzében élő Kate Middleton szépülése kapcsán. Egy londoni orvos a profiloldalán közzétett két egymás melletti képet az akkor még Cambridge hercegnőjéről, azt állítva, hogy a háromgyermekes anya botoxkezelést kapott. Dr. Munir Somji a londoni Dr. Medi Spától úgy posztolta a fotókat az Instagramon, hogy tényként kezelte a leírásban, „Kate szereti a baby botoxot”, ódákat zengve arról, hogy a páciensei is szeretik a beavatkozást, amellyel szinte a padlóról is meg lehet emelni a szemöldököket, gyönyörű, természetes sima bőrképet elérve.

A 3-4 hónapnyi hatással bíró baby botoxos poszt nem nyerte el a Kensington-palota tetszését, szinte azonnal reagáltak közleményben, határozottan tagadva a megjelent poszt tartalmát, vagyis Kate botoxhasználatát, a kiírást és a fotókat pedig pár órával később törölték is.

A hírességek, arisztokraták és politikusok közül sokan köztudottan szemérmesek, nemcsak a magánélet, de a szépülés és egészség témakörben is, így a mai napig nincs megbízható információ arról, hogy valóban botoxoltat-e a hercegné. „Nem tudjuk megerősíteni hivatalosan, hogy a páciensünk-e vagy sem” – mondta Sammy Curry, a Dr. Medi Spa marketingmenedzsere a The Postnak arról, hogy Kate Middleton látogatja, látogatta-e az egyébként a Kensington-palotától 10 perces autóútra lévő központot. „Titoktartási megállapodásokkal dolgozunk a VIP-ügyfelek esetében, így egyáltalán nem tudjuk kommentálni, hogy eljött-e hozzánk.”

Forrás: UsMagazine, Marieclaire.com.au

Fotó: Getty Images