Emma Watson fürdőruhás fotójától még forróbb lesz a mai nap

2023. június 20.
Emma Watson elárasztotta Instagram-oldalát a jobbnál jobb nyaralós fotókkal, amik közé követői legnagyobb örömére dögös fürdőruhás kép is került.
Emma-Watson-Tom-Felton-szerelem-kapcsolat-baratsag

A Harry Potter 33 éves sztárja nemrégiben hosszabb szünet után tért vissza a nyilvánosságba: gyönyörű fotókkal tudatta, hogy az elmúlt időszakban teljesen újjászületett és rengeteg izgalmas projekten dolgozott. Elárulta például, hogy rengeteget járt terápiára, örökbe fogadott Mexikóból egy kutyát, Sofiát, testvérével összefogva egy italmárkán dolgozott és rengeteg hobbit talált magának. Sőt, elmondása szerint sokat tanult az utóbbi időben a női létről és a szerelemről is. 

Legfrissebb (szokás szerint profi) fotóin Emma Watson az igazi nyári hangulat megtestesítője: láthatjuk bájos fejkendővel hajókázni, és még egy szörfdeszkát is kézbe vett. Fürdőruhás fotóján a színésznő a tőle megszokott elegáns és friss módon mutatja meg elképesztő alakját: a különleges darabon izgalmas kivágások és a magas combvonal mutatnak csak igazán bőrt, a végeredmény mégis nagyon szexi és látványos.

A vagány fotók mellett egyébként egy izgalmas kampány részleteibe is bepillantást engedett. A Renais gint népszerűsítő fotókon testvére, Alex Watson és örökbe fogadott kutyusa, Sofia is szerepel. 

Fotó: Getty Images