Tíz év után ismét pixie frizurát vágatott Emma Watson

2022. augusztus 22.
Legutóbb 2010-ben hódított pixie frizurával Emma Watson, most visszatért a rövid hajhoz, természetesen némi modern csavarral. Egyúttal azt is bejelentette, hogy ő lesz a Prada Beauty új illatának arca, a színésznő által közzétett fotó a parfüm egyik promóciós fotója, melyet Harley Weir készített róla.

Nemcsak a pixie haj, hanem a kihúzott szem, a narancsszínű Prada felső és a fülbevaló is csodásan mutat Emma Watsonon. Ugyanakkor nem lehet nem észrevenni a kicsivel több mint tíz évvel ezelőtti pixie-je és a mostani közötti különbségeket, melyek még inkább kiemelik Emma Watson lágy vonásait: a kicsike frufru, a fülnél és tarkónál hosszabbra hagyott tincsek és a puhán fejre simuló vágás sokkal nőiesebb és lágyabb, mint a korábbi rövid haja. 

emma-watson-pixie-prada

Watson a Harry Potter-filmek után vágatta le hosszú haját, ezzel mondott búcsút Hermione Granger szerepének. 

Emma Watson nemcsak a Prada parfümjének modellje és múzsája, de ő rendezi az illathoz tartozó kampányfilmet is. „A Prada mindig szeretett eltérni a hagyományos modell archetípusoktól, ugyanakkor híres arról is, hogy a konvenciókat feszegető nőiességet ábrázolja – mondta Watson a sajtótájékoztatón. – Nagy öröm, hogy részt vehet a kampányban és képviselhetem az illatot, melynek filozófiai mondanivalója valóban őszinte és értékes.”

Azt nem tudjuk, hogy Emma Watson mostani pixie-je valóban azt jelenti-e, hogy visszatért a rövid hajhoz, vagy csupán paróka, de mi reménykedünk az első verzióban.

Forrás: Allure Fotó: Prada, Getty Images

Olvass tovább!