Kiderült Lindsay Lohan babájának neme és szülési tervének részletei

2023. június 27.
Még idén márciusban robbant a hír, hogy a 36 éves Lindsay Lohan első gyermekét várja, most pedig a születendő baba neme is kiderült végre.
Lindsay Lohan megmutatta, milyen hatalmasra nőtt már a pocakja

Idén márciusban az Instagramon jelentette be Lindsay Lohan, hogy párjával, Bader Shammas kuvaiti üzletemberrel első gyermeküket várják. A Bajos Csajok színésznője (aki tavaly a képernyőre is visszatért karácsonyi filmjével) azóta már többször megmutatta, milyen boldog kismamaként várja születendő gyermekét, most pedig néhány izgalmas részletet is napvilágot látott.

A legfontosabb, hogy a TMZ értesülései szerint Lindsay Lohan fiús anyuka lesz! A portál azt is tudni véli, hogy a színésznő hamarosan szülni fog, és hogy a szülés ideje alatt édesanyja, Dina lesz majd mellette – vagyis nagyon úgy tűnik, hogy nem apás szülést terveznek. Ha minden igaz, a szülés helyszíne is viszonylag rendhagyó, hiszen Lohan nem a hazájában, hanem Dubajban ad majd életet kisbabjának. A szülés környékén elvileg a sztár testvérei is odarepülnek majd, hogy mindenki találkozhasson a legkisebb családtaggal.

Bár Lindsay Lohan maga egyelőre nem erősítette meg ezeket az értesüléseket, hatalmas pocakjából annyit azért lehet sejteni, hogy tényleg közel lehet már a szülés időpontja.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images