Szabó Zsófi cuki nyaralós fotót posztolt ritkán látott kisfiáról

2023. július 25.
Idén már láthattunk tőle szexi bikinis fotókat Olaszországból, most azonban sokkal meghittebb nyaralós képeket közölt az ismert tévés.
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi szinte sosem enged bepillantást kisfiával közös családi életébe, most azonban mégis kivételt tett és megosztott néhány meghitt nyaralós fotót. Az ismert tévés személyiség csak a „Moments” vagyis pillanatok szóval kommentálta a gyűjtést, ahol kisfiával egy homokos vízparton játszanak együtt, illetve mókás szelfit lőnek egy illatszerboltban. A képeken természetesen nem látszik a kisgyerek arca, hiszen Zsófinak továbbra is első gyermeke magánéletének védelme, az viszont így is átjön, hogy az anya-fia páros nagyon jól érzi magát a kiruccanáson. A Zsófi Instagram-oldalán (ITT) látható képeken az is jól látszik, hogy a kisfiú milyen nagyot nőtt és hogy – ahogyan a kommentelők is megjegyezték – már jobban lebarnult mint anyukája.

Nem ezek egyébként az első nyaralós fotók, amiket Szabó Zsófi megosztott a szezonban: májusban Olaszországba utazott, ahol csodaszép bikiniben mutatta meg izmos, kockás hasát. De a Reggeli műsorvezetője még a zűrös hétköznapokban is rendszeresen meglep minket észbontó outfitekkel – nem régiben  egy egyujjas crop topban és magas derekú farmerben posztolt magáról képet a stúdióból, ami egyértelműen bizonyította, kifogástalan külsején egyáltalán nem hagyott nyomot a hajnali kelés.

Fotó: Marie Claire Archív